Tjänster | rormokaresoderort.se

Tjänster

VVS Service av en skicklig rörmokare i Söderort

Om du är ute efter professionell VVS service i Söderort kan du sluta leta. Våra professionella och erfarna rörmokare ger service för privatpersoner, företagare, bostadsrättsföreningar och fastighetsutvecklare. Vi lagar, renoverar och rustar upp vattenledningar, avlopp, badrum, kök, rör och så vidare. Alltid med samma höga kvalitetskrav och servicenivå.

Vi hjälper dig vid badrums- och köksrenoveringar

Våra skickliga rörmockare hjälper dig med allt som har med vatten och ventilation att göra vid renoveringar av kök och badrum. Vi tar fram skräddarsydda helhetslösningar och projekterar. Med oss till hjälp kan du vara säker på att allt blir rätt från början så du undviker merkostnader på sikt.

Vi kan hjälpa dig göra din fastighet mer miljövänlig

Vill du göra ditt hem eller en annan fastighet mer miljövänlig? Då kan vi hjälpa dig. Vi byter ut allt från varmvattenberedare till rör och annat mot mer miljövänliga alternativ. Om du vill så kan vi göra hembesök i fastigheten du vill klimatanpassa. Vi ställer upp en lista med åtgärder som kan vidtas för att göra fastigheten mer energisnål och klimatsmart.

Allt inom rörservice

Vi kan hjälpa dig med allt inom det breda område som kallas för rörservice. Detta inkluderar monteringar och installationer av allt från tvättställ och toalettstolar till varmvattenberedare och blandare. Alla arbeten utförs av erfarna och utbildade rörmokare med lång yrkeserfarenhet. Vi ger dig nöjd kundgaranti för alla tjänster vi utför. Det betyder att om du inte är nöjd så jobbar vi tills du är det.

Inget varmvatten i kranarna?

Har du inget varmvatten? Om din varmvattenberedare plötsligt slutat fungera kan du kontakta vår rörmokar jour. Det hör till ett av de vanligast förekommande uppdragen vi får rycka ut för. Om du kontaktar oss kan du känna dig trygg med att problemet snabbt kommer att lösas.

Stopp i avloppet?

Har du fått akut stopp i avloppet? Det spelar ingen roll om det är i handfatet, toaletten, duschen eller någon annanstans - våra rörmokare står redo att rycka ut akut. Vid stora stopp har vi tillgång till spolbil. Just stopp i avlopp är någonting vi får rycka ut för nästan dagligen, så vi har minst sagt god rutin för detta. Om du kontaktar oss för ett avloppsstopp kan du räkna med att problemet är löst i ett nafs!

Droppande kranar?

Har du en vattenkran som står och droppar oupphörligen? Det är visserligen inget enormt problem men det kan vara nog så irriterande. Kontakta oss, en skicklig rörmokare i Söderort, så får du problemet åtgärdat snabbt, säkert och prisvärt.

Rinner inte vattnet som det ska?

Har du dåligt vattenflöde i kranarna i köket eller badrummet? Då kan det vara så enkelt att du behöver nya vattenkranar. Kontakta oss så kommer vi och genomför ett kranbyte, snabbt och enkelt och utan att hålet i plånboken blir för stort.

 

 

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Vad gäller allt ifrån hus & lägenheter till en liten vvs reperation kan du alltid vända dig till Sjöstadens VVS. I Söderort såsom i hela Stockholmsområdet erbjuder vi de bästa lösningarna.

(Lämna tom)