Om Oss | rormokaresoderort.se

Om Oss

Om oss

Vi är en professionell och väletablerad rörmokare i söderort med många års erfarenhet av branschen. Vi utför servicearbeten främst åt privatkunder och bostadsrättsföreningar samt mindre service. Oss kan du anlita för projekteringar, reparationer, VVS-installationer, miljösmarta lösningar och mycket annat. Vi har även rörjour och står redo att rycka ut för att hjälpa dig om något oförutsett skulle hända. Under vår verksamma tid har vi hjälpt till med reparationer, projekteringar och inte minst, mängder av utryckningar för att hjälpa kunder med akuta problem.

 

Rörmokare i söderort med hänsyn till miljön

Vi strävar efter att alltid ligga i framkant när det gäller att påverka miljön i så liten utsträckning som möjligt. Av den anledningen väljer vi miljövänligt i den mån vi kan. När vi arbetar så gör vi det med material från etablerade och pålitliga leverantörer vars produkter är så klimatsmarta som möjligt. När du anlitar oss kan du göra det med gott samvete både sett till plånboken och vår gemensamma livsmiljö.

 

Vad kostar era tjänster?

Det går förstås inte att ge något generellt svar på den frågan mer än att vi erbjuder konkurrenskraftiga och rimliga priser för alla våra tjänster. Om det inte rör sig om något akut uppdrag är du välkommen att kontakta oss för att få en prisuppgift på det du vill få utfört. En offert från oss är alltid kostnadsfri och du förbinder dig inte till någonting när du tar emot den.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Vad gäller allt ifrån hus & lägenheter till en liten vvs reperation kan du alltid vända dig till Sjöstadens VVS. I Söderort såsom i hela Stockholmsområdet erbjuder vi de bästa lösningarna.

(Lämna tom)